Call us in Brazil (price of a local call in your country) +55 21 4042-7201 nl info@mauriciotravels.com

Parkeer uw auto veilig en voordelig tijdens uw reis vanaf Rotterdam Airport

Rotterdam Airport is de derde luchthaven van Nederland en biedt veel vluchten aan naar populaire bestemmingen in Europa. Bent u van plan om binnenkort af te reizen naar deze moderne luchthaven? Dan is het goed om te weten welke parkeermogelijkheden er zijn.

Parkeren op de luchthaven zelf

Op het vliegveld zelf kunt u kiezen uit 5 verschillende parkeerterreinen. Alle parkeerterreinen zijn op loopafstand van de luchthaven gelegen. Ook kunt u een laadplek reserveren voor uw elektrische auto. Dit is alleen niet mogelijk bij P5 Basic Parking. Hoe dichterbij de terminal, des te hoger zal het parkeertarief zijn.

  • P1 Business Parking. Deze parkeerfaciliteit is gelegen direct voor de terminal op 1 minuut loopafstand.
  • P2 Comfort Parking. Dit parkeerterrein is eveneens dichtbij de luchthaven gelegen op slechts 2 tot 3 minuten loopafstand.
  • P3 Lang Parkeren. Dit parkeerterrein ligt op ongeveer 4 tot 7 minuten lopen van de luchthaven.
  • P4 Lang Parkeren. Dit parkeerterrein ligt op ongeveer 5 tot 8 minuten loopafstand naar de terminal.
  • P5 Basic Parking. Dit is het goedkoopste parkeerterrein en neemt 8 tot 10 minuten lopen in beslag.

Tevens kunt u in bepaalde periodes van het jaar gebruik maken van de valet service van het vliegveld. U zet uw auto af op P1 en bij terugkomst van uw reis wordt er gezorgd dat uw auto weer klaar staat op P1.

Parkeren bij een alternatieve parkeerfaciliteit

Niet alleen op het vliegveld zelf kunt u uw auto veilig parkeren. Er zijn ook verschillende parkeerfaciliteiten rondom de luchthaven gevestigd. Tevens bieden verschillende parkeeraanbieders “overdekt parkeren” aan. Wilt u graag dat uw auto overdekt geparkeerd staat tijdens uw reis vanaf Rotterdam Airport bent u aangewezen op parkeren bij een alternatieve parkeeraanbieder.

Doordat deze parkeeraanbieders buiten het vliegveld zijn gelegen wordt er gewerkt met shuttle service. Deze dienst is gratis inbegrepen bij de parkeerprijs. U parkeert uw auto op het parkeerterrein en wordt vervolgens met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst van uw vakantie belt u zodra u de bagage heeft en de shuttlebus zal weer klaar zijn voor het luchthavengebouw om u terug te brengen naar uw auto.

Comments are closed.