Reizen Brazilie
  • Bel ons prijs van een locaal gesprek in Nederland
    +55 21 4042-7201

Incentives

Incentive reizen gezocht? Dan kunnen wij van Maurico Travels u van dienst zijn! Ons bureau is gespecialiseerd in de organisatie van incentive reizen in Brazilie. Wij bieden diverse pakketten speciaal voor bedrijven in de vorm van een incentive of teambuilding.

Reizen naar Brazilie als incentive

Elke incentive reis heeft zijn eigenschappen, kenmerken en bepaalde vorm van avontuur. We werken in Brazilie met een team van zeer ervaren reisbegeleiders die er voor zorgen dat uw gekozen incentive tot in de puntjes verzorgd is.  Een mix van verschillende incentive reizen is dan ook uit den boze.

Meerdere multinationals hebben reeds op maat gemaakte incentives via onze organisatie geboekt. Ondertussen hebben wij al groepen van Rank-Xerox Belgium, BMW-Motors Belgium, Toyota Belgium, Dela-verzekeringen en Xerox-Europe mogen ontvangen.

Vrijblijvend incentive voorstel

Wenst u vrijblijvend een voorstel voor uw bedrijf? Of meer informatie over onze reizen voor bedrijven?  Contacteer ons vrijblijvend via onze contactpagina, bel: +55 84 999918176 of via Email: info@mauriciotravels.com

Incentive reizen en Team building in Brazilië

Onze agentschappen in Natal en Rio de Janeiro zijn eveneens gespecialiseerd in het organiseren van Incentives: op maat gemaakte reizen voor bedrijven. Wij bieden 3 “Standaard“ Incentives aan: